Σαπούνια ελαιολάδου - Olive Oil Soap - Nafplio - Local products

ΑΡΕΘΟΥΣΑ

 Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας σαπούνια ελαιόλαδου με πλούσιο & κρεμώδη αφρισμό και διάρκεια.

 Είναι ιδανικά για την απαλή περιποίηση όλων  των  τύπων επιδερμίδας. Μετά από την χρήση αυτών των σαπουνιών το δέρμα σας είναι καθαρό, αναζωογονημένο, απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο λόγω των ευεργετικών για την επιδερμίδα συστατικών τους [ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο & αμυγδαλέλαιο].

 

 Τα αρώματα τους είναι πλούσια και διαρκούν. Όλα είναι κατάλληλα και πιστοποιημένα, από τους οίκους παραγωγής τους, για καλλυντική χρήση.

 

 Τα χρώματα τους είναι φωτεινά, χαρούμενα με λίγα λόγια εντυπωσιακά.  Προέρχονται, κατά περίπτωση, από την προσθήκη φυσικών χρωστικών (βότανα, οξείδια …κ.α.) ή/και χρωμάτων νερού (ζαχαροπλαστικής) ή/και pigments & mica κατάλληλων για καλλυντική χρήση.

 

 Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια και αποτελούν μια οικονομική λύση για καλλυντικό, αρωματικό, φυσικό σαπούνι.

 

  • Όλα τους αριστοτεχνικά φτιαγμένα ώστε να καθαρίζουν απαλά και να μαλακώνουν την επιδερμίδα σας ενώ απολαμβάνετε τον πλούσιο, βελούδινο αφρό και το υπέροχο άρωμά τους .

  • Παρασκευάζονται σε μικρές παρτίδες ώστε να είναι πάντα φρέσκα, κόβονται στο χέρι, ωριμάζουν φυσικά από 2 έως 4 εβδομάδες και τέλος συσκευάζονται. 

  • Δεν περιέχουν SLS, Parabens & Πετροχημικά.

  • Δεν περιέχουν ζωικά λίπη ή παράγωγα - εξαίρεση αποτελούν τα σαπούνια που περιέχουν μελισσοκέρι, μέλι & γάλα κατσίκας, τα οποία έχουν συλλεχτεί με απόλυτο σεβασμό στην ύπαρξη των τετράποδων & φτερωτών φίλων μας.

  • Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

  • Το φοινικέλαιο που χρησιμοποιούμε προέρχεται από καλλιέργειες. 

 

ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ

ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ 40 - 50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ & 90-100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ