Στο εργαστήριο μας θα βρείτε χειροποίητα,  φυσικά σαπούνια και άλλα προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής.

 

Πρόκειται για μία μικρή μονάδα παραγωγής στο Κιβέρι Αργολίδας.

 

 Στόχος μας είναι η δημιουργία προϊόντων που φροντίζουν τον άνθρωπο φυσικά χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό του με επικίνδυνα χημικά και ταυτόχρονα να συνεργάζονται πλήρως με την φύση (βιοδιασπώμενα προϊόντα, μηδενικά απόβλητα, ελαχιστοποίηση των ενεργειακών απαιτήσεων παραγωγής, ανακυκλώσιμες συσκευασίες κ.α.)    

 

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένες και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την παρασκευή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων. Όσες από αυτές  παράγονται ή ευδοκιμούν και μπορούν να συλλεχθούν στην περιοχή μας, προέρχονται από εδώ, από ντόπιους παραγωγούς της περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως παρθένο ελαιόλαδο, πυρηνέλαιο, χυμοί και ξύσματα λεμονιού και πορτοκαλιού, αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, μέλι, μελισσοκέρι, πρόπολη, κατσικίσιο γάλα, βότανα που καλλιεργούμε οι ίδιοι ή συλλέγουμε από τα βουνά μας. 

Οι συνταγές των σαπουνιών μας έχουν εξετασθεί από το  Γενικό Χημείο του Κράτους και έχει πιστοποιηθεί ότι τα τελικά τους προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας. Εμείς σε αυτές τις συνταγές έχουμε προσθέσει εκχυλίσματα βοτάνων, αιθέρια έλαια ή έλαια και βούτυρα, ανάλογα με την περίπτωση, ώστε να προσθέσουμε κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες σύμφωνα με το σαπούνι που θέλουμε να παρασκευάσουμε.

 

Κατά την διαδικασία της παραγωγής και της συσκευασίας έχουν τηρηθεί όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας έτσι ώστε το τελικό προϊόν που θα φτάσει στα χέρια σας να είναι αυτό το όποιο ζητάτε:  φρέσκο, αγνό, φυσικό, όμορφο και εγγυημένα να περιποιηθεί εσάς και την οικογένεια σας με τον καλύτερο τρόπο.

Το εργαστήριο Ναϊάς και τα προϊόντα του είναι για εμάς μια κατάθεση ψυχής και κάνουμε αυτή την προσπάθεια με πολύ αγάπη και αφοσίωση.

 

Ελπίζουμε να δοκιμάσετε και να αγαπήσετε και εσείς τα προϊόντα μας, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας (e-shop) είτε από το φυσικό μας κατάστημα Naias Soap Shop στο πανέμορφο Ναύπλιο.

 

 Με εκτίμηση

Βαρβάρα Λουμάκου

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑΪΑΣ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ...

  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle

Εργαστήριο Ναϊάς

Κατάστημα Naias Soap Shop: Υψηλάντου 18 (Γραφεία)

Βασ. Αλεξάνδρου 19 (είσοδος καταστήματος)

Ναύπλιο, Τ.Κ. 21100, Ελλάδα

© since 2012 - εργαστήριο Ναϊάς - φυσικά, χειροποίητα σαπούνια.