ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Καθαρισμός & Φροντίδα της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

 Τα φρέσκα φυσικά σαπούνια ελαιόλαδου κατατάσσονται σήμερα στα πιο ευεργετικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης της ανθρώπινης επιδερμίδας λόγω των πολύτιμων συστατικών που περιέχει το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. Όταν συνδυαστεί και με άλλα καλλυντικά, φυτικά έλαια & βούτυρα, βότανα, αργίλους, βιταμίνες, αιθέρια έλαια κ.α. τότε το σαπούνι που παράγεται δεν προορίζεται μόνο για τον καθαρισμό της επιδερμίδας αλλά αποτελεί ένα καλλυντικό προϊόν που την φροντίζει & την περιποιείται  ανάλογα με τις ανάγκες της.

 

 Στο εργαστήριο Ναϊάς σχεδιάζουμε και παράγουμε σειρές σαπουνιών που θεωρούμε ότι καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων από τους καταναλωτές των φυσικών προϊόντων.  

 

*Στη περίπτωση που δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να παρασκευαστεί το σαπούνι που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες. 

Στις σειρές "ΑΙΓΛΗ", "ΑΡΓΙΛΟΣ", "ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ" θα βρείτε φυσικά, χειροποίητα σαπούνια εξαιρετικής ποιότητας που εκτός από το ευεργετικό παρθένο ελαιόλαδο*, που αποτελεί κύριο συστατικό τους σε ποσοστό μεγαλύτερο από 60%, περιέχουν και άλλα φυτικά, καλλυντικά έλαια και βούτυρα όπως λάδι αβοκάντο, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο, μελισσοκέρι*, μέλι*, γάλα κατσίκας, εκχυλίσματα βοτάνων*, βότανα* και αιθέρια έλαια, προσδίδοντας έτσι στο τελικό προϊόν συγκεκριμένες ιδιότητες ανάλογα με την σύνθεσή του. 

( * δικής μας παραγωγής)

 

ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Στη σειρά "ΑΡΕΘΟΥΣΑ" θα βρείτε φυσικά, χειροποίητα, αρωματικά, σαπούνια με αμυγδαλέλαιο εξαιρετικής ποιότητας. Η παραγωγή τους είναι βασισμένη σε μία συνταγή που συνθέτει το ελαιόλαδο με το λάδι καρύδας, το φοινικέλαιο και το αμυγδαλέλαιο έχοντας ως αποτέλεσμα ένα φυσικό προϊόν που ενυδατώνει βαθιά και περιποιείται την επιδερμίδα.

 Η ίδια συνταγή χρησιμοποιείται για όλα τα σαπούνια αυτής της σειράς, η διαφορά τους έγκειται στα αρώματα και στα χρώματα τους.

ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ & ΣΩΜΑΤΟΣ.

  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle

Εργαστήριο Ναϊάς

Κατάστημα Naias Soap Shop: Υψηλάντου 18 (Γραφεία)

Βασ. Αλεξάνδρου 19 (είσοδος καταστήματος)

Ναύπλιο, Τ.Κ. 21100, Ελλάδα

© since 2012 - εργαστήριο Ναϊάς - φυσικά, χειροποίητα σαπούνια.