September 28, 2016

ΚΟΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ - OLIVE OIL

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ INCI: Olea europaea Fruit Oil

Η ελιά είναι δέντρο της οικογένειας Oleaceae.

Κατάγεται από τις χώρες της Μεσογείου, του οποίου βρώσιμα φρούτα είναι οι ελιές από τις οποίες παράγεται το ελαιόλαδο.

Η διατροφική αξία του ελα...

Please reload

Featured Posts

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

September 28, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

September 28, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

εργαστήριο Ναϊάς

Δημητρίου Υψηλάντου 18

Naias Soap Shop

 Βασιλέως Αλεξάνδρου 19​

Ναύπλιο, Τ.Κ. 21100, Αργολίδα

(+30)  2752 110 522

(+30) 6948 827 875

var.loumakou@naias-soap.gr

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

© since 2012 - εργαστήριο Ναϊάς - φυσικά, χειροποίητα σαπούνια.